„Atsivėrė perėjimų langas. Turnyro padėtis verčia pagalvoti, kuo dar galėtume pasistiprinti, suteikti komandai šviežio kraujo“, - tikino „Utenio“ vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas.

Strategas mano, kad ši trijulė sustiprins įvairias „Utenio“ žaidimo grandis.

„Visi šie vyrai – gero meistriškumo žaidėjai ir esu įsitikinęs, kad jie sustiprins „Utenį“, o ir daugiau konkurencijos žaidimui nepakenks“, - kalbėjo treneris.

Du nauji futbolininkai į „Utenį“ atvyko iš Lenkijos. P. Lukšys ir V. Jeriomenka pavasario ratą žaidė Lenkijos komandoje Suvalkų „Wigry“ ir padėjo jai pirmą kartą istorijoje iš antrosios lygos iškopti į pirmą lygą.

„P. Lukšys tikrai nepamaišys. Šio žaidėjo pristatinėti gal ir nereikia - jis ne kartą buvo rezultatyviausias A lygoje, yra žaidęs ir Lietuvos rinktinėje. Jis pastaruoju metu žaidė „Wigry“ ekipoje. Toje pačioje komandoje žaidė ir Visagine gimęs V. Jeriomenka. Jis – atraminis saugas. Valentinas per treniruotes ir mano asistentams, ir man pačiam paliko gerą įspūdį, įtikino, kad mums yra reikalingas“, - apie Utenos klubo naujokus kalbėjo strategas.

L. Artimavičių „Uteniui“ iki sezono pabaigos paskolino Klaipėdos „Atlantas“, su kuriuo futbolininkas yra sudaręs sutartį.

„Luką aš jau norėjau pasikviesti prieš prasidedant sezonui. Bet dėl tam tikrų aplinkybių jis pirmą sezono pusę sužaidė Tauragės „Taure“. Galų gale jį pavyko prisikalbinti ir aš tuo labai džiaugiuosi“ – pristatė ir trečiąjį naują „Utenio“ futbolininką M. Čepas.

„Utenis“ atsisveikino su gynėju Darijumi Šulniu.

„Dėkojame Darijui už pastangas ir darbą „Utenyje“ – sakė M. Čepas.

Vakarais po treniruočių ar rungtynių „Utenio“ futbolininkai žiūri Brazilijoje vykstančio pasaulio futbolo čempionato kovas.

„Mes iš jo ir mokomės. Žiūrint pasaulio čempionatą galima pasimokyti iš kiekvienų rungtynių“, - sakė „Utenio“ strategas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)