Pirmas įvartis į lenkų vartus krito 16-ą min., kai pasižymėjo Evaldas Razulis. Labiausiai šiame epizode pasistengė Donatas Kazlauskas, savo krašte atėmęs kamuolį iš varžovų.

„Atlanto“ saugas įsiveržė į „Pogon“ ekipos baudos aikštelę ir lyg ant lėkštutės perdavė kamuolį E. Razuliui, iš dviejų metrų taikliai spyrusiam į tuščius vartus.

Po penkių minučių krito įvartis dvynys. Ščecino legionierius iš Japonijos Takuya Murayama prie „Atlanto“ baudos aikštelės perėmė iš klaipėdiečių kamuolį ir jį perdavė Dominikui Kunui. Lenkų puolėjui irgi iš dviejų metrų nebuvo sunku „nuginkluoti“ M. Galdiką.

Klaipėdiečiai vėl išsiveržti į priekį spėjo dar iki pertraukos. Po baudos smūgio 39-ą min. galva kamuolį į varžovus vartus nukreipė Andrius Bartkus – 2:1.

Antrą kėlinį „Pogon“ futbolininkai stengėsi išlyginti rezultatą, kartą lietuvius gelbėjo virpstas. Nepaisant to „Atlantas“ išsaugojo pergalingą rezultatą. Klaipėdos klubas nesėdėjo vien gynybos apkasuose – turėjo keletą progų padidinti skirtumą, tačiau nesugebėjo jų išnaudoti.

Pirmose stovyklos rungtynėse klaipėdiečiai išbandė jėgas su daugkartiniais Lenkijos čempionais, pastarųjų dvejų metų aukso medalių laimėtojais Varšuvos „Legia“ futbolininkais ir jiems nusileido 0:2.

Iš karto po dvikovos su „Pogon“ komanda namo išvykęs „Atlantas“, liepos 2-os rytą išskris į Liuksemburgą, kur kitą dieną žais pirmas Europos lygos varžybų rungtynes su Diferdanžo „Differdange 03“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)