P. Bajorūnaitė pogrupyje laimėjo visas 6 pergales. Papuolusi į atkintamas varžybas pirmiausia nugalėjo baltarusę Mariną Pilinčiuk (15:12), toliau sekė atkakli kova su komandos drauge Namida Petkevičiene, kurioje P. Bajorūnaitė išplėšė pergalę vieno dūrio persvara (15:14).

Ketvirtfinalyje lietuvė nesunkiai įveikė baltarusę Tatjaną Elizarovą (15:10). Tuo tarpu V. Ažukaitė pogrupyje laimėjo 5 iš 6 kovų, o atkintamose varžybose iki pat pusfinalio taip pat neturėjo sau lygių. Nesunkiai įveikta baltarusė Jekaterina Samuseva (15:9), vėliau baltarusė Taisija Sorokina (15:5), o ketvirtfinalyje – baltarusė Ana Gladiševa (15:13).

Pirmame pusfinalyje susitiko dvi lietuvės. P. Bajorūnaitės ir V. Ažukaitės kova buvo atkakli, tačiau taktiškai kovos pabaigą geriau sustatė P. Bajorūnaitė, laimėjusi kovą (15:12).

Antrame pusfinalyje Ana Vasilenok iš Minsko nesunkiai įveikė Jeleną Pilinčiuk iš Bresto (15:7).

Finale susitiko P. Bajorūnaitė ir A. Vasilionok. Intriga neatslūgo iki pat pabaigos ir po sunkios kovos vieno dūrio persvara pergalę išplėšė P. Bajorūnaitė (15:14).

Net trys lietuvės suklupo aštunfinalyje. Akvilė Katkovaitė pralaimėjo baltarusei Michalinai Grinkėvič (14:15) ir galutinėje įskaitoje liko 9-a.

Namida Petkevičienė nusileido čempionei P. Bajorūnaitei (14:15) ir liko 13-a. Agnė Švelnienė pralaimėjo vicečempionei A. Vasilionok (15:9) ir liko 16–a. Gabrielė Palevičiūtė kovoje dėl papuolimo į 16-uką pralaimėjo Olgai Aplevič (9:15) ir galutinėje įskaitoje liko 29–a.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją