Vokietijos čempionas naujo prezidento ieškotis teko po to, kai kovo mėnesį Uli Hoenessas atsistatydino iš šių pareigų ir už mokesčių nuslėpimą buvo nuteistas 3,5 metų kalėjimo.

„Dėkoju už Jūsų didžiulį pasitikėjimą“, – žurnalistams ir komandos akcininkams sakė naujasis prezidentas. – Aš šį postą užimsiu iš širdies, aistros ir sielos“.

„Aš didžiuojuosi tuo, kad esu „Bayern“ klubo šeimos dalis. Pasižadu visada dirbti Miuncheno „Bayern“ naudai“, – priesaiką davė K. Hopfneris.

Tuo metu kita naujiena yra susijusi su pagrindiniu vartų sargu Manueliu Neueriu, kuris su bavarais savo ateitį susiejo iki 2019 metų.

Senasis vartininko kontraktas su „Bayern“ galiojo iki 2016 metų, tačiau Vokietijos rinktinės narys nedvejojo yra pratęsė sutartį dar trims metams.

„Mūsų vartininkas M. Neueris pratęsė savo kontraktą iki 2019 metų birželio 30 dienos. Sandoris mums yra nuostabus, nes šis futbolininkas išreiškė norą „Bayern“ komandoje rungtyniauti visą karjerą“, – patvirtino generalinis direktorius Karlas-Heinzas Rummenigge.

Į Miuncheną 28 metų M. Neueris atvyko 2011 metais, o Gelzenkircheno „Schalke“ už vokietį gavo 18 milijonų eurų. Per tris sezonus jis aikštėje pasirodė 147 kartus.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)