Visi įvarčiai krito dar pirmajame kėlinyje. 13-ąją minutę nugalėtojus į priekį išvedė Henrikhas Mkhitaryanas, o galutinį tašką kėlinio pabaigoje padėjo Robertas Lewandowskis.

Trečiadienį paaiškės, su kuo gegužės 17 dieną Jurgeno Kloppo auklėtiniams teks varžytis dėl trofėjaus. Antrame pusfinalyje Miunchene susitinka šalies čempionų titulą jau užsitikrinusi vietos „Bayern“ ekipa ir „Kaiserslautern“.

Primename, kad „Borussia“ vienuolikė šį sezoną pradėjo laimėdama Vokietijos Supertaurę, kurią paveržė iš to paties „Bayern“.

„Borussia“ 2:0 „Wolfsburg“

13' [1 – 0] Henrikhas Mkhitaryanas
43' [2 – 0] Robertas Lewandowskis

Antradienį vakare taip pat paaiškėjo pirmasis Prancūzijos taurės turnyro finalo dalyvis, kuriuo tapo „Rennes“ klubas, namuose rezultatu 3:2 palaužęs antro diviziono „Angers“ klubą.

Įvarčius nugalėtojų gretose mušė Ola Toivonenas, Kamilis Grosickis ir Jeanas Makounas. Pralaimėjusiųjų gretose dukart pasižymėjo Mohamedas Yattara.

Su kuo teks žaisti „Rennes“ futbolininkams finalo rungtynėse, paaiškės trečiadienį, kai susitiks „Guingamp“ ir „Monaco“ klubai.

„Rennes“ 3 – 2 „Angers“

3' [0 – 1] M. Yattara
15' [1 – 1] O. Toivonenas
36' [2 – 1] K. Grosickis
48' [3 – 1] J. Makounas
90' [3 – 2] M. Yattara (iš 11 m)

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją