Penktadienį namuose „Devils“ komanda 15 tūkst. žiūrovų akivaizdoje 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) įveikė penktąją nesėkmę iš eilės patyrusius ir į vienuoliktąją poziciją Rytuose smuktelėjusius Vašingtono „Capitals“ (81 tšk.) ledo ritulininkus bei tęsia kovą dėl kelialapio į atkrintamąsias varžybas, kuriose ekipos tęs kovą dėl Stenlio taurės.

19 su puse minutės (19:24) aikštelėje praleidęs lietuvis kartą netiksliai smūgiavo į varžovų vartus, blokavo varžovų metimą bei išvengė baudos minučių.

Per 76 šio sezono rungtynes 35-erių metų puolėjas D. Zubrus įmušė 11 įvarčių, atliko 13 rezultatyvių perdavimų ir surinko 44 baudos minutes.

Svečiai pirmavo po tikslaus Aleksandro Ovečkino (10:12) smūgio, tačiau antrajame kėlinyje Tuomo Ruutu (32:21) išlygino rezultatą, o trečiajame kėlinyje pergalingą įvartį į svečių vartus įmušė Ryanas Carteris (55:06).

Kitų penktadienį sužaistų NHL reguliariojo sezono rungtynių rezultatai:

Otavos „Senators“ – Monrealio „Canadiens“ 4:7
Kolambuso „Blue Jackets“ – Čikagos „Blackhawks“ 3:4
Detroito „Red Wings“ – Bafalo „Sabres“ 3:2
Floridos „Panthers“ – Kalgario „Flames“ 1:2
Finikso „Coyotes“ – Edmontono „Oilers“ 2:3 (po baudinių)
Anahaimo „Ducks“ – Nešvilio „Predators“ 2:5

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją