Moterų varžybose dalyvavo 33 sportininkės iš 11 valstybių.

Plaukimo rungtyje puikiai sekėsi seserims Serapinaitėms, patekusioms į geriausiųjų trejetuką. Distanciją greičiausiai įveikė britė Stella Lancey (2:12,00), I. Serapinaitė jai nusileido 0,41 sek., E. Serapinaitė - 0,56 sek.

Mažai kas pasikeitė ir jojimo rungtyje. Joje idealiai pasirodė L. Batulevičiūtė, surinkusi visus įmanomus 300 taškų. I. Serapinaitė gavo 7 baudos taškus, bet pakilo į pirmąją vietą bendrojoje įskaitoje, o E. Serapinaitė išliko trečia.

Fechtavime mūsų sportininkėms sekėsi ne taip gerai, bet pavyko išsaugoti aukštas pozicijas. I. Serapinaitė po šios rungties bendrojoje įskaitoje buvo antra, E. Serapinaitė - ketvirta, o L. Batulevičiūtė - 12-ta.

Paskutinioji rungtis puikiai sekasi L. Batulevičiūtei, tačiau seserims Serapinaitėms per tarptautines varžybas kelia daugiausia sunkumų. Vis dėlto šį kartą joms pavyko neprarasti daug pozicijų.

I. Serapinaitė galutinėje įskaitoje liko trečia (1260 taškų). Ji finiše tik 1 sekunde aplenkė didelį šuolį padariusią L. Batulevičiūtę (1259). E. Serapinaitė (1230) varžybas baigė aštunta.

Pirmąsias vietas Šveicarijoje užėmė dvi britės - Freyja Prentice (1278; 32 vieta pasaulio reitinge) ir Kate French (1276; 17 vieta pasaulio reitinge).

Įdomu, kad prieš paskutinę rungtį pirmavo airė Jennifer McGeever. Prieš I. Serapinaitę ji turėjo net 38 sek. pranašumą, bet galutinėje įskaitoje užėmė tik 14 vietą.

Kitos tarptautinės suaugusiųjų varžybos, kuriose dalyvaus mūsų sportininkai bus pasaulio taurės II etapas balandžio pradžioje Egipte. Į faraonų šalį vyks Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, L. Batulevičiūtė, Karolina Gužauskaitė ir Lukas Kontrimavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją