Šiemet E. Varnas treniruojasi su gimtojo miesto „Uteniu“ ir ruošiasi artėjančiam Lietuvos pirmos lygos sezonui.

„Pats esu uteniškis. O Utenoje kuriasi nauja komanda. Pasiskambinau, pasiaiškinau – kas buria komandą, pasiklausiau, kokia ten situacija, tada susisiekiau su treneriu ir viskas“, - be didelių užuolankų pasakojo patyręs futbolininkas, vilkėjęs ir Lietuvos rinktinės aprangą.

Nepaisant to, kad Egidijus yra trejais metais vyresnis už trenerių štabo narius, jis nebus žaidžiantysis „Utenio“ treneris - jam skiriamas pagrindinio puolėjo vaidmuo. Tai, kad Utenoje turi atsirasti rimtesnė komanda, jis sakosi supratęs jau anksčiau.

„Gal „Utenio“ atgimimas man ir buvo naujiena, bet kai statė stadioną, supratau, kad turėtų atsirasti ir komanda. Aš galvoju, kad jeigu miestas ir toliau bus suinteresuotas mūsų klubu, jeigu vyks normalus darbas, tokios treniruotės, kaip šiemet, tai tikrai kitais metais, ar dar kitais galime ir į aukščiausią lygą patekti“, - svarstė puolėjas.

Nors futbolininko būstas - Panevėžyje, pastaruoju metu jis nemažai laiko leidžia gimtinėje.

„Gyvenu Panevėžyje, bet dažnai lieku nakvoti pas tėvus Utenoje O štai trečiadienis, kai būna laisva diena, nuvažiuoju namo į Panevėžį, ketvirtadienį vėl sugrįžtu, būnu iki šeštadienio“, - paaiškino E. Varnas.

Pirmos atsikuriančio „Utenio“ rungtynės buvo sužaistos savaitgalį. Uteniškiai svečiuose 0:2 nusileido šiais metais Latvijos aukščiausiose lygoje debiutuosiančiai Daugpilio BFC „Daugavpils“ ekipai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)