Vyrų pusfinalio kovos buvo nenuspėjamos ir atkaklios. Pusfinalyje A. Domeika 4:3 įveikė vilnietį Gintautą Juchną, o šilutiškis Matas Vilkas 4:3 palaužė klaipėdiečio Alfredo Udros pasipriešinimą. Ne mažiau įspūdingas buvo ir vyrų finalas, kuriame A. Domeika septyniuose setuose 4:3 įveikė savo varžovą Matą Vilką.

Moterų pusfinalyje vilnietė Eglė Stuckytė 4:3 privertė pasiduoti Aistę Macaitę, o Ieva Venslavičiūtė 4:2 nugalėjo Auksę Gecevičiūtę. Lemiamoje dvikovoje I. Venslavičiūtė taip pat tik po septynių setų kovos 4:3 palaužė E. Stuckytės pasipriešinimą.

Moterų dvejetų varžybų čempionėmis tapo kauniečių Ugnės Baskutytės ir Vitalijos Venckutės pora, finale 3:2 įveikusi Auksės Gecevičiūtės ir Ievos Venslavičiūtės duetą.

Bronzos medaliai įteikti Linos Martinkės ir Ingridos Preidžiūtės bei Eglės Stuckytės ir Aistės Macaitės poroms.

Vyrų dvejetų varžybose auksą iškovojo Marius Bučys su Andriumi Preidžiumi, finale 3:0 nugalėję Deniso Stankevičiaus ir Igno Navicko duetą. Čempionato bronzos medaliai buvo įteikti Valdo Martinkaus ir Tomo Mikučio bei Mato Vilko ir Mato Skučo poroms.

Mišraus dvejetų varžybų čempionais tapo Arnoldas Domeika ir Eglė Orlovatė, finale 3:1 įveikę Toneto Domeikos ir Eglės Stuckytės porą. Bronza atiteko Valdo Martinkaus ir Linos Martinkės bei Kęstučio Žeimio ir Vitalijos Venckutės duetams.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)