„Lietuvos čempionai užsitikrins vietas Europos čempionate. Tuo pačiu tai atrankos į pasaulio čempionatą, vyksiantį po dviejų metų Japonijoje, pradžia. Norint patekti į Europą – reikia laimėti Lietuvoje, norint patekti į pasaulį – reikia prizines vietas užimti Europos čempionate“, – teigia Lietuvos kiokušin karatė rinktinės treneris Paulius Klapatauskas.

Varžybose dalyvaus Europos ir pasaulio čempionatų nugalėtojai bei prizininkai – Andrius Miseckas, Andrius Draugelis, Vytautas Cėpla, Edgardas Sečinskis, Rūta Brazdžionytė, Inga Mikštaitė, Diana Mačiūtė, Diana Balsytė ir kiti.

Neišvysime pasaulio čempiono Oresto Proco bei Luko Kubiliaus, tačiau apie sugrįžimą paskelbė vienu techniškiausių kovotojų Europoje laikomas Mindaugas Pavilionis.

„Turėtų būti labai įdomus ir intriguojantis čempionatas, nes visuose svoriuose – didelė konkurencija. Dalyvaus dauguma pajėgiausių sportininkų bei geriausias jaunimas, galintis ne tik padraskyti akis, sudaryti rimtą konkurenciją, bet galbūt ir nugalėti. Kai kuriuose svoriuose yra pripažinti favoritai, pavyzdžiui, Andrius Miseckas ar Andrius Draugelis, bet už jų nugaros stovi labai stiprūs kovotojai, ir nė už vienam favoritui neduočiau garantijos, kad laimės“, – sakė P. Klapatauskas.

Varžybų pradžia šeštadienį, 11 valandą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją