Prieš mėnesį šioje klasifikacijoje daugkartiniai Lietuvos čempionai buvo treti.

Pirmauja pasaulio ir Europos čempionai Italijos šokėjai Domenico Soale ir Gioia Cerasoli (2368 tšk.). Į trečiąją vietą iš antrosios nukrito Vokietijos šokėjai Sascha ir Natascha Karabey (2139 tšk.).

Į pajėgiausiųjų šimtuką patenka dar keturios Lietuvos šokėjų poros. Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (1684 tšk.) užima 8-ąją, Julius Šeniauskas ir Iveta Paurytė (939 tšk.) - 43-iąją, Marius Kriukelis ir Kristina Valiūnaitė (607 tšk.) - 75-ąją, o Karolis Milius ir Indrė Bortkūnaitė (474 tšk.) - 100-ąją vietas.

Iš viso klasifikuotos 1536 poros.

Savaitgalį Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė Čekijoje vykusiose pasaulio sportinių šokių reitingo varžybose klasikinių šokių programoje iškovojo pirmąją vietą.

Antrąją vietą užėmė Rumunijos, trečiąją - Ukrainos šokėjai.

Marius Kriukelis ir Kristina Valiūnaitė pasidalijo 9-10 vietas. Varžybose dalyvavo 90 porų iš 12 šalių.

Lotynų Amerikos šokių programoje Justinas Duknauskas ir Jekaterina Degtiariova (Vilniaus "Dileksa") bei Saulius Skambinas ir Sandra Kniazevičiūtė ("Sūkurys") pasidalijo 8-9 vietas, o Gediminas Grigonis ir Justina Žemaitytė ("Sūkurys") liko dvylikti.

Varžybose dalyvavo 74 poros iš 9 šalių.

Lotynų Amerikos šokių atlikėjų reitingų lentelėje Lietuvos čempionai Andrius Kandelis ir Eglė Visockaitė-Kandelis (1665 tšk.), atstovaujantys Vilniaus "Ratuto" klubui, išliko aštunti.

Saulius Skambinas ir Sandra Kniazevičiūtė (1207 tšk.) užima 29-ąją, Justas Kučinskas ir Eglė Malinauskaitė (631 tšk.) - 69-ąją, o Justinas Duknauskas ir Jekaterina Degtiariova (481 tšk.) - 95-ąją vietas.

Į pirmąją vietą iš trečiosios pakilo Europos čempionai Danijos šokėjai Klausas Kongsdalis ir Viktorija Franova (2065 tšk.). Antrąją vietą užima Vengrijos atstovai Maurizio Vescovo ir Melinda Torokgyorgy (2007 tšk.). Trečioje vietoje - JAV atstovai Eugene'as Katsevmanas ir Marija Manusova (1951 tšk.).

Iš viso klasifikuota 1719 porų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją