Sausio 5 d. į Londoną atvykę lietuviai garsiajame „Arsenal" klube treniruojasi su dublerių, U-21 komanda. Kartu su „Atlanto" vaikinais treniruotėse pluša ir tokie žaidėjai kaip Benik Afobe, Thomas Eisfeld bei kiti, kurie dažnai sportuoja su pirma komanda ir yra laikomi itin perspektyviais.

Futbolo.tv susisiekus su D. Kazlausku šis džiaugėsi atsiradusia galimybe: „Kai sužinojau, jog vyksiu į Londoną, sunku buvo tuo patikėti. Tikrai nustebau, kai treneris man tai pranešė. Pirmieji įspūdžiai - puikūs, sąlygos čia tiesiog idealios. Kol kas sekasi visai neblogai, treniruojamės su dubleriais, taip pat susitikome ir su Arsenu Wengeru“, - kalbėjo praėjusiame sezone A lygoje sublizgėjęs jaunuolis.

Pabendrauti su pačiu A. Wengeru ir „Arsenal" skautų vadovu Steve Rowley D. Kazlauskas ir D. Virkšas turėjo galimybę vakarienės metu. Tai viešai paskelbė „Arsenal" akademija savo „Twitter" paskyroje.

Kaip rašo vietos spauda, kiekvienas žaidėjas, kuris pakviečiamas į „Arsenal“ peržiūrą ir vėliau turi galimybę pabendrauti su pačiu A. Wengeru, turi turėti „kažką tokio“. Britai palyginimui pateikia Cesco Fabregaso pavyzdį - šis prie „Arsenal" prisijungė būdamas itin jaunas ir nemokėdamas kalbos, tačiau A. Wengeras padėjo jam ne tik adaptuotis, išmokti kalbą, bet ir tapti vienu geriausių savo pozicijos žaidėjų planetoje.