Alumni klubo valdybą sudaro nusipelnęs šalies krepšinio treneris, Lietuvos krepšinio federacijos garbės prezidentas Vladas Garastas, Seimo vicepirmininkas Vydas Gedvilas, Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas, Lietuvos olimpinės akademijos prezidentas Artūras Poviliūnas, LSU Senato pirmininkas, nusipelnęs Lietuvos treneris prof. Aleksas Stanislovaitis, nusipelnęs krepšinio treneris Modestas Paulauskas, daugkartinė Lietuvos plaukimo rekordininkė, olimpietė Birutė Statkevičienė ir kiti.

LSU Alumni klubas sieks palaikyti tvirtus universiteto absolventų tarpusavio ir ryšius su savo Alma Mater, prisidės prie universiteto veiklos vystymo bei plėtros. „Alumnai“ padės klubo nariams užmegzti verslo, kolegiško bendradarbiavimo ir kitokius ryšius su kolegomis – praktikais, sudarys jiems sąlygas toliau gilinti teorines ir praktines žinias įvairių klubo organizuojamų renginių metu, inicijuos ir teiks paramą universitetui ir jo studentams, užsiims labdaringa veikla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)