Vyks dviem etapais

„Kalėdos 2013“ vyks dviem etapais. Gruodžio 19–20 dienomis Panevėžio futbolo akademijos salėje (Elektronikos g. 1F) bus organizuojamos atrankinės varžybos.

Tiek ketvirtadienį, tiek penktadienį komandos kovos vieno minuso sistema – pralaimėjusi ekipa baigs pasirodymą. Į šeštadienį vyksiantį finalinį etapą žengs aštuonios komandos – po keturias geriausias gruodžio 19-osios ir 20-osios ekipas.

Atrankos etapo burtai, lemsiantys ir finalinės dienos poras, bus traukiami gruodžio 17-ąją, 18 valandą.

Finalinės varžybos vyks gruodžio 21-ąją Panevėžio Kūno kultūros ir sporto centro rankinio salėje (Durpyno g. 3). Jau aišku, kad nuo 9 valandos ryto prasidėsiančiose kovose taip pat grumsis aštuonios geriausiai 30-ajame A. Kunčinos taurės salės futbolo turnyre pasirodžiusios komandos.

Į finalinį etapą jau pateko „Romantic“, „Mišrūnai“, „Aukštaitijos akmenys“, „Sportidus“, „Baltic“, „Rėkliai“, „Top“, „Ekrano“ veteranai“.

Vienintelė galimybė varžytis su futbolo žvaigždėmis

Pagrindiniai turnyro organizatoriai – Panevėžio miesto pietinės vietos bendruomenė ir Panevėžio futbolo akademija.

Pasak organizatorių, tikimasi apie 50–60 komandų. Jų sudėtyse laukiama ir puikiai žinomų futbolininkų. Tai Ričardas Beniušis, Marynas Dūda, Arūnas Klimavičius, Aurimas Kučys, Tomas Nemanis, Povilas Lukšys, Tomas Salamavičius, Mantas Savėnas, Alfredas Skroblas, Arūnas Šteinas, Ernestas Veliulis ir kiti.

Tiesa, turnyras skirtas ne tik futbolo žvaigždėms. Pasivaržyti su puikiai žinomais žaidėjais atvyks ir irkluotojų, krepšininkų, regbininkų komandos.

„Dalyvių lygis, žinoma, skiriasi. Vienų komandų tikslai – aukštesni, kitų – žemesni. Tačiau mėgėjai turi galbūt vienintelį šansą gyvenime vienoje aikštėje kautis su Lietuvos futbolo žvaigždėmis“, – Futbolo.TV kalbėjo turnyro organizatoriai.

Varžytis gali kiekvienas. Startinio mokesčio nėra, o visoms komandoms atiteks futbolo kamuoliai. Maža to, bus renkami ir apdovanojami geriausi turnyro žaidėjai, gražiausio įvarčio autorius. Nugalėtojai atiteks pirmosios vietos taurė.

Registracija vyksta iki gruodžio 17-osios dienos, 15 valandos. Registruotis galima elektroniniu paštu pomeckis@hotmail.com arba telefonu 8 603 34 111. Daugiau informacijos – www.paff.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)