1. Garsiausias ir didžiausias kovos menų turnyras Europoje. Tie, kas nors kiek domisi tuo, kas vyksta kovos menų pasaulyje žino, jog bušido FC HERO‘S pats didžiausias kovos menų turnyras Senajame žemyne.

Todėl lapkričio 16 d. viso pasaulio akys nukryps į Vilniaus „Siemens areną“.

2. Turnyrą gyvai komentuos garsiausias kovos menų komentatorius. Kadangi bušido FC HERO‘S turnyras rodomas ne vien Lietuvoje, todėl užkomentuoti turnyrą anglų kalba atvyks pats garsiausias kovos menų komentatorius Sandy Holtas!

3. Kaunas ar Vilnius? Turnyro atidarymo kovoje susitiks du Lietuvos bušido ringo talentai Herkus Lukošiūnas iš Kauno ir Janas Nausas iš Vilniaus. Kas stipresnis - Vilnius ar Kaunas?

4. Turnyre tik patys stipriausi pasaulio kovotojai. Tam, kad patektų į taip trokštamą bušido FC HERO‘S turnyrą kovotojai privalo įveikti atrankas savo šalyse. Tik įrodęs savo vertę, pasaulinio lygio kovotojas gali teikti paraišką susikauti šiame turnyre.

5. Kova dėl KOK pasaulio taurės čempiono titulo. Ypač įtemptos kovos vyks KOK World GP ketvertuke, svorio kategorijoje iki 65 kg. Lietuvai atstovaus du stipriausi šios svorio kategorijos kovotojai - Deivydas Danyla (sporto klubas „Titanas“), spalio pradžioje Rygoje laimėjęs WAK-1F Pasaulio K-1 mėgėjų taurės čempiono titulą, bei Martynas Danius („K-1 Akademija“). Kiti du pretendentai į KOK čempiono titulą Olandijos legendinio „Mike‘s gym“ klubo kovotojas Massaro Glunderis ir vienas stipriausių Europos kovotojų Maxsimas „Gaisrininkas“ Raileanu iš Moldovos. Beje, šią pravardę ringe moldavas gavo dėl savo tikros profesijos.

6. Metų sugrįžimas. Į bušido ringą po ketverių metų pertraukos sugrįžta legendinis kovotojas Kęstutis Smirnovas. Tai kovotojas, kuris prestižiniame K-1 HERO‘S pasaulio čempionate Japonijoje iškovojo garbingą trečią vietą, Shooto Europos čempionas bei vienas iš tų žmonių, kurių dėka netgi legendiniai japonų kovotojai su pagarba taria Lietuvos vardą. K. Smirnovui prireikė net keleto metų išsigydyti nelemtas po motociklo avarijos patirtas traumas, tačiau dabar jis pasiruošęs sugrįžti.

7. Ignas Barysas pakėlė pasaulio čempiono pirštinę! Bušido ringuose nenugalimas I. Barysas ruošiasi ypač įtemptai kovai prieš jam iššūkį metusį WKF bei ISKA pasaulio čempioną Bartoszą Botwiną (Lenkija).

8. Ringo skandalistas Antony „Herculy“ Hayesas tikisi lengvos pergalės. Na, o pergales savo kelyje skinantį sunkaus svorio kovotoją Tomą Pakutinską įveikti nusiteikęs amerikietis „heraklio“ vardą nešioja ne veltui. Vien ko vertas kovotojo, sveriančio 132 kg, stotas. Nesutramdomo charakterio amerikietis kovotojas pasižymi universalia kovos technika, puikiai besikaunantis tiek stovėsenoje tiek parteryje bei, kaip tokio svorio atletas, turi pavydėtinai puikią ištvermę. Tad belieka tik spėlioti, kam nusišypsos pergalė lemtingą kovos vakarą.

9. „Bušido Angels“ – pačios gražiausios ringo merginos. Bušido FC HERO‘S turnyrai garsūs ne vien savo kovomis, grandioziniu šou bei puikia organizacija, čia taip pat būna pačios gražiausios ringo mergaitės, kitaip tituluojamos „Bušido Angels“. Ne veltui visame pasaulyje sklinda legendos apie lietuvių grožį, tuo puikiai įsitikina ir bušido aistruoliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)