Po šių rungtynių Klaipėdos ekipa su keturiomis pergalėmis iš tiek pat galimų pakilo į pirmą LRL turnyro lentelės vietą.

Granitiečių sąskaitoje - dvi pergalės ir tiek pat pralaimėjimų. Jie turnyro lentelėje įsitaisė trečioje pozicijoje.

Klaipėdos ekipą į pergalę vedė Benas Petreikis, įmetęs 7 įvarčius (vienas iš 7 m), Antonas Maroko pridėjo 6, Mindaugas Dumčius (vienas iš 7 m) ir Darius Jasinskas - po 4, Tadas Stankevičius - 3, Edvinas Vorobjovas ir Evaldas Griežė - po 2, Gražvydas Juška, Šarūnas Ugianskis ir Arvydas Bučius - po 1.

Iš kauniečių išsiskyrė beveik pusę komandos įvarčių – 9 (trys iš 7 m) įmetęs Vaidas Drevinskas, Lukas Sutkus pridėjo 5, Mindaugas Urbonas (1 iš 7 m) – 4, Paulius Šarkauskas – 2, Edvinas Balčiūnas ir Algirdas Lazauskas – po 1.

Miglius Astrauskas ("Dragūno" treneris): "Manau, kad rungtynės buvo aukšto lygio. "Granitas" priešinosi kiek galėjo, tai komanda su charakteriu, visada su jais žaisti nėra lengva. Mes prieš šias rungtynes skaudžiai pralaimėjome Europos rankinio federacijos (EHF) taurės rungtynes Rumunijoje (21:36), tai labai norėjome pergalės, siekėme atsitiesti, įgyti pasitikėjimo. Tai mums pavyko. Kova buvo gera. Granitiečiai antrajame kėlinyje pavargo, todėl ir susidarė toks pranašumas. Galbūt įtakos turėjo ir tai, kad mūsų ilgesnis atsarginių žaidėjų suolelis. Mes turime daugiau žaidėjų, galime laviruoti sudėtimi. Rezultatas neatspindi komandų skirtumo. Šiandien gerai sužaidė mūsų legionierius Antonas Marokas, o iš granitiečių - Vaidas Drevinskas, kovojo, kaip visada, ir veteranai - Valdas Jarukas, Edvinas Balčiūnas, nustebino Lukas Sutkus".

Vaidas Drevinskas ("Granito-Gajos-KArio" ekipos lyderis): "Žaidėme prieš geresnę, profesionalesnę komandą, galbūt trūko šiek tiek ir nusiteikimo. Juk "Dragūnas" kaunasi Europos rankinio federacijos (EHF) taurės, Baltijos rankinio lygos (BHL) čempionate, profesionaliau treniruojasi. Norėjosi didesnio savo komandos žaidėjų indėlio, kaip sakoma: vienas lauke - ne karys. Gėda, kad jaunimas turi mažiau motyvacijos už mane - "senį". Turėtų būti priešingai" .

"ACME-Žalgirio" ir "Tauras-Vilniaus kolegija" sužaidė lygiosiomis

Trečiadienį savo antrąjį susitikimą žaidė Lietuvos rankinio čempionės Kauno "ACME-Žalgirio" rankininkės ir vicečempionė Vilniaus SM "Tauras-Vilniaus kolegija" komanda. Permaininga dvikova baigėsi lygiosiomis 33:33 (16:17).

Vilniečių gretose sėkmingiausiai rungtyniavo Greta Kavaliauskaitė (8 įvarčiai), Žydrūnė Skendelytė (7 įv.), Inesa Verbovik (4 įv.).

Kaunietėms daugiausiai įvarčių pelnė: Gabija Vidūnaitė 11, Neringa Palionytė 8, Dovilė Ilčiukaitė 6.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)