Net keturis įvarčius įmušė Gintautas Dulskas, dukart pasižymėjo gimtadienį šventęs Vitalijus Bilevičius, Rygoje net tris įvarčius įmušęs Nerijus Kesminas šįkart apsiribojo vienu įvarčiu, o vieną kartą kamuolį į savo vartus pasiuntė patys latviai.

Per šį Lietuvos rinktinės atrankos į pasaulio čempionato ciklą, Lietuvos žurnalistai iškovojo tris pergales – dukart nugalėti latviai ir įveikti Graikijos žurnalistai.

„Prieš keletą metų gimusi idėja suklestėjo ir sulaukia vis daugiau dėmesio. Kitą antradienį numatytos Lietuvos sporto žurnalistų rungtynės su kolegomis iš Bosnijos ir Hercegovinos. Lietuvoje jau susitikome su Lenkijos, Škotijos, Danijos, Latvijos ir Graikijos žurnalistais“, - sakė „Press‘o“ pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

Be Europos rinktinių, „Press‘o“ kvietimu Lietuvoje lankėsi ir žurnalistų komandos iš kitų žemynų – Lietuvoje viešėjo Japonijos ir Egipto komandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)