Rezultatyviausiai kauniečių gretose rungtyniavo Gabija Vidūnaitė, pelniusi 6 įvarčius, Martyna Vaitkutė – 5, Audinga Kniubaitė ir Gintarė Lydekaitė – po 4, Neringa Palionytė – 3, Dovilė Ilčiukaitė – 1.

Nugalėtojų gretose Viktorija Tsybulenko taikliai varžovių vartus atakavo 7 kartus, daria Kot – 6, Julija Tarasova – 5.

Pasak komandos vyr.trenerio Antano Skarbaliaus tai buvo ganėtinai
įtemptos rungtynės, bet ilgesnis varžovių atsarginių žaidėjų suolelis
nulėmė šeimininkėms pergalę.

„Rungtynių antroje dalyje ukrainiečių pranašumas buvo minimalus, tačiau įtampa ir nuovargis padarė savo jos padidino persvarą iki penkių įvarčių ir baigė dvikovą su nemaža įvarčių atsarga. Tačiau toks priešininkių pranašumas nėra beviltiškas ir kitą sekmadienį, spalio 13dieną bandysim atsigriebti. Žinoma, užduotis ne iš lengvųjų, bet sieksim parodyti charakterį ir nugalėti pajėgias varžoves. Būtent tokiuose susitikimuose kaupiama neįkainojama patirtis, grūdinasi žaidėjų charakteriai, kyla jų meistriškumas“,- apibendrindamas rungtynių rezultatą sakė kauniečių vyr.treneris Antanas Skarbalius.

Atsakomosios rungtynės vyks spalio 13 d. (sekmadienis) 17.00 val. Kauno sporto halėje.

Poros nugalėtoja kitame etape susitiks su Danijos „Kobenhavn Handbold“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)