Šiauliečiai namuose po 40 min. Armino Vaskelos realizuoto 11 metrų baudinio 1:0 (1:0) įveikė šalies čempioną Panevėžio „Ekraną“ ir eliminavo jį iš tolesnės kovos.

"Bangos" futbolininkai Tauragėje 2:0 (0:0) nugalėjo Tauragės "Taurą", o įvarčius į aikštės šeimininkų vartus įmušė Aurelijus Staponka (50 min.) ir Mantas Gudauskas (84 min.).

Klaipėdoje susitiko A lygos lyderiai - vietos "Atlantas" ir Vilniaus "Žalgiris". Žalgiriečiai įrodė savo pranašumą rezultatu 2:1 (2:0).

28 min. tiksliai smūgiavo Serge'as Nyuiadzis, o 34 min. lygioje vietoje suklydo "Atlanto" vartininkas Mantas Galdikas, kuris išleido kamuolį iš rankų ir įteikė dovaną Andriui Veličkai. 83 min. Evaldas Razulis galva sušvelnino skirtumą, o 95 min. Tadas Eliošius galėjo išplėšti pratęsimą, bet vos iš 4 metrų šovė virš vartų.

"Kruojos" komanda išvykoje 4:1 (2:1) pranoko I-os lygos autsaiderę Palangos "Palangą".

Du įvarčius nugalėtojams pelnė Ričardas Beniušis (3 ir 5 min.), po vieną - Aleksandras Ciškevičius (57 min.) ir Aivaras Bagočius (84 min.), o garbės įvartį į svečių vartus įmušė Algimantas Bačianskis (15 min.).

Pirmosios (I) lygos lyderė "Klaipėdos Granito" ekipa aštuntfinalio mače sostinėje 2:1 (1:0) privertė pasiduoti Vilniaus "TAIP" (III lyga, Vilniaus RFS) komandą.

Tikras įtempto siužeto trileris užfiksuotas dviejų sostinės ekipų susitikime. II lygos Pietų zonoje žaidžianti Vilniaus MRU komanda antrajame kėlinyje atsilikinėjo prieš I-os lygoje žaidžiančią „Poloniją“ 0:3.

Tačiau turėdami kiekybinę persvarą MRU futbolininkai sugebėjo atsitiesti, per pridėtinį antrojo kėlinio laiką rezultatą išlyginti ir nugalėti po pratęsimo rezultatu 4:3.

Antradienį vietas turnyro ketvirtfinalyje užsitikrino Trakų "Trakai" (I lyga) ir Alytaus "Dainava".

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)