Apie pasikeitimus komandoje, planus šiam sezonui papasakojo klubo prezidentas Vidmantas Murauskas, klubo direktorius Rimas Kostiuškevičius, komandos vyr. treneris Rino Lavezzini bei treneris Mino Ferrari.

Iš pradžių buvo pristatyta atsinaujinusi ekipos sudėtis. Naujajame sezone komandoje neberungtyniaus gynėjai Nikolajus Beztalanij, Audrius Tolis bei Rimvydas Melsbakas.

Kaip jau anksčiau minėjome, ekipoje žais 3 nauji užsieniečiai - Enzo Ferrari, Valerio Spozato bei Ottavio Braga, jau trečią sezoną ekipoje žais baltarusis Viktoras Afanasenka, lieka ir kiti užsieniečiai. Prie ekipos taip pat prisijungė vartininkas Gytis Padimanskas, gynėjas Darius Gvildys bei buvęs šalies nacionalinės rinktinės saugas Darius Maciulevičius.

Kaip pažymėjo klubo prezidentas, šiemet sustiprėjo visos A lygos komandos, bet klubo vadovybės manymu, šios sudėties FK “Sūduva” šiemet pajėgi kovoti dėl ketvirtos vietos čempionate.

Daug gerų žodžių buvo pasakyta FK “Sūduva” fanų klubui. Pažymėta, kad tai vieni ištikimiausių fanų visoje A lygoje, pasižymintys drausme, išradingumu. Tikimasi, kad jų gretos gausės.

Marijampolės savivaldybės meras palinkėjo sėkmės “Sūduvai” naujame sezone, ir padėkojo visiems kas prisideda prie futbolo puoselėjimo Marijampolėje.

Treneriai buvo patenkinti pasiruošimo stovykla Italijoje. Jie pažymėjo kad komanda tikrai neblogai pasiruošusi sezonui. Treniruočių stovyklos Italijoje FK “Sūduva” sužaidė ketverias draugiškas rungtynes su įvairaus lygio komandomis, iš kurių trejas laimėjo ir vienose nusileido varžovams.

Penktadienį komanda pradeda oficialų šių metų sezoną, LFF taurės turnyro rungtynėse su I lygos komanda Klaipėdos “Rodovitas”. Dėl prastų orų sąlygų rungtynės vyks Kaune, dirbtinės aikštės manieže.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją