Bokso federacijos valdyba olimpiniam prizininkui E. Petrauskui už išpuolį prieš merginą Palangos bare skyrė įspėjimą. Tik pagrūmoti pirštu nutarta todėl, kad artėja daug svarbių varžybų, kuriose iš sportininko tikimasi medalių.

„Paimti ir sužlugdyti jam dabar ūpą... Jis ir taip jau yra nusiminęs, prisiima visą atsakomybę. Ir treneriai, ir mes visi norime, kad jis dabar galutinai nesužlugtų ir kad tai neatsispindėtų jo karjeroje. Mes nukreipiame trenerių ir psichologų jėgas, kad jis atsistotų ant kojų, kad nepasikartotų nei su juo, nei su kitais sportininkais tokia situacija“, - sakė Lietuvos bokso federacijos prezidentas Darius Šaluga.

Pasak jo, valdyba atsižvelgė į anksti boksininką užgriuvusią šlovę, kuri jaunam žmogui apsuka galvą. Sportininko treneris sako, kad tai E. Petrauskui bus pamoka.

Boksininko elgesį svarstys ir Tautinis olimpinis komitetas.

Palangos bare boksininkas košės prisivirė praėjusią savaitę. Pasak liudininkų, vaikinas ėmė kibti prie merginų, o negavęs dėmesio vieną ėmė plūsti, užsimojo kumščiu tiek prieš ją, tiek prieš barmenę, tačiau buvo sutramdytas kitų lankytojų. Apsaugininkams jis taip pat priešinosi ir grūmėsi. Apsiramino tik pasirodžius policijos pareigūnams. Jam nustatytas 2,51 promilės girtumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (236)