Krepšinio legendų ekipai iššūkį metė geriausia Jurbarko mėgėjų ekipa „43“, kurią sudarė keturi vyrukai - Povilas Valaitis, Henrikas Butkus, Šarūnas Jurgutis ir Tomas Zakarauskas.

Abi ekipos rungtynes pradėjo pataikydamos po tolimą metimą. Kelias atakas taškus rinkę metimais iš arčiau krepšininkai vėl apsikeitė metimais iš tolimesnių distancijų.

Lygių varžovų dvikova truko visą mačą, tačiau rungtynių pabaigoje šaltesnius nervus ir kibesnę gynybą pademonstravusios krepšinio legendos sugebėjo triumfuoti rezultatu - 13:11.

Arti pergalės buvusi geriausia Jurbarko mėgėjų ekipa „43“ neteko galimybės patekti į didįjį projekto finalą, kuris rugsėjo pirmąją dieną vyks Kaune.

„3 už Lietuvą“ superfinale mėgėjų ekipos, įveikusios krepšinio legendas, kovos tarpusavyje dėl teisės vykti į Europos vyrų krepšinio čempionatą Slovėnijoje kartu su asmeniniu gidu – A. Guoga.

„3 už Lietuvą“ Jurbarko turo superfinalą šiandien 19.55 val. rodys TV3 televizija.

Turą „3 už Lietuvą“ organizuoja Lietuvos krepšinio federacija. Karščiausias projekto naujienas ir registracijos anketą rasite naujienų portale DELFI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)