Ypatingas prizas nėra ranka pasiekiamas, mat norėdami laimėti užkietėję krepšinio fanai bursis į keturių žmonių komandas ir dvylikoje Lietuvos miestų rungsis dėl galimybės patekti į finalo etapą.

„Jau šį savaitgalį projektas „3 už Lietuvą“ atvyksta į Kėdainius. Kartu ten vyks ir Nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės pirmos draugiškos varžybos. Net neabejoju, jog Kėdainiai seniai matė tokią krepšinio šventę, tad projekte „3 už Lietuvą“ tikimės didelio dalyvių skaičiaus“, – sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Organizatoriai praneša, jog jau kitą savaitę, turnyras kelsis į Alytų ir į Kaišiadoris.

„Kėdainiuose turnyras pradės visą mėnesį truksiantį 3x3 krepšinio maratoną. Šį maratoną vainikuos finalas Kaune rinktinės išlydėtuvių metu. Kad netektų būti tik pasyviais turnyro stebėtojais, raginu pirmųjų miestų krepšininkus kuo aktyviau registruotis - lieka paskutinės dienos iki projekto pradžios. Tikiu, jog nei vienas nenori praleisti istorinio šanso laimėti kelionę į Slovėniją kartu su nacionaline vyrų krepšinio rinktine“, – teigė M. Balčiūnas.

Vertinant registracijos į turą „3 už Lietuvą“, kuris vykdomas naujienų portale Delfi, rezultatus preliminariai numatomas šis miestų sąrašas:

Panevėžys (rugpjūčio 11 d.)

Jonava (rugpjūčio 13 d.)

Nida (rugpjūčio 16 d.)

Šilutė (rugpjūčio 18 d.)

Jurbarkas (rugpjūčio 20 d.)

Radviliškis (rugpjūčio 22 d.)

Vilkaviškis (rugpjūčio 25 d.)

Trakai (rugpjūčio 27 d.).

Finalo varžybos vyks rugsėjo 1 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje. Finalo turnyro metu nugalėjusi komanda kartu su Lietuvos nacionaline krepšinio rinktine ir gidu Antanu Guoga vyks į Europos krepšinio čempionatą Slovėnijoje.

„Pradėję registraciją pastebėjome, jog yra didelis susidomėjimas projektu. Nepaisant to, jog turnyras atvyks ne į visus Lietuvos miestus, kiekvienam norinčiam sudarysime sąlygas dalyvauti turnyre.

Tiesiog turnyro dalyviams reikės išsirinkti patogiausią miestą, pranešti apie tai organizatoriams ir atvykti į pasirinktą miestą“ – kalbėjo vienas projekto „3 už Lietuvą“ iniciatorių M. Balčiūnas.

Ar pavyks kėdainiečiams įveikti Lietuvos krepšinio legendas? Krepšininkų kovą pamatysite TV3 eteryje jau šį pirmadienį (rugpjūčio 5 d.), pirmų draugiškų rungtynių Lietuva – Belgija pertraukos metu. Stebėkite, palaikykite ir prisijunkite!

Informacija norintiems dalyvauti

Registracija – www.delfi.lt/3uzlietuva

„3 už Lietuvą“ neatvyksta į Jūsų miestą? Nenusiminkite. Išsirinkite patogiausią sau miestą iš sąrašo ir apie dalyvavimą praneškite el. paštu - loreta@vipcommunications.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)