Šis futbolininkas Andre Villaso-Boaso treniruojamai ekipai atsieis apie 30 milijonų eurų. Pasak pranešimų, 12 mln. bus sumokėta iškart, o vėliau kas metus į Valensijos klubo sąskaitą nubyrės po 6 mln.

Centro puolėjo pozicija šią vasarą buvo vienas iš A. Villaso-Boaso prioritetų, mat praeitą sezoną tiek Emmanuelis Adebayoras, tiek Jermainas Defoe nepateisino stratego lūkesčių.

Karjerą ispanas pradėjo Madrido "Real" klubo akademijoje, vėliau rungtyniavo Pamplonos "Osasuna" ir Madrido "Getafe" gretose, o 2010-aisias už 10 milijonų eurų iš "Getafe" persikėlė į CF "Valencia" klubą.

Praėjusį sezoną R. Soldado demonstravo puikią formą ir per 34 Ispanijos čempionato mačus pelnė 25 įvarčius.

Ispanijos rinktinės gretose futbolininkas yra sužaidęs 11 rungtynių ir įmušęs 6 įvarčius.

Šią vasarą "Tottenham" klubas įsigijo jau trečią futbolininką. Prieš tai Londono ekipą papildė "Corinthians" saugas Paulinho ir "Twente" krašto puolėjas Naceras Chadli.

Iš viso A. Villasas-Boas per šį perėjimų langą išleido apie 50 mln. svarų sterlingų, tačiau šią sumą veikiausiai kompensuos Garetho Bale'o pardavimas "Real". Už valą "Tottenham" gali gauti iki 100 mln. svarų sterlingų.

CF "Valencia" klubas jau numatė, kuo pakeis išvykstantį R. Soldado. Už 3 mln. eurų "šikšnosparnių" gretas turėtų papildyti "Zaragoza" puolėjas Helderis Postiga.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją