Antrajame etape dalyvaus keturios ekipos iš LFF pirmosios (I) lygos, trys atstovai iš antrojo (II) diviziono, aštuonios komandos atstovaus trečiajai (III), viena - ketvirtajai (IV) lygai.

Burtai į vieną porą suvedė LFF I lygos ir II lygos Pietų zonos lyderius. Sostinėje dėl kelialapio į kitą etapą kovos Vilniaus "Gariūnai" ir "Klaipėdos Granitas".

Penktąją vietą I lygos pirmenybėse užimantis Kazlų Rūdos "Šilas" išvykoje bandys perkopti II lygos Pietų zonos vieno iš favoritų Mykolo Romerio Universiteto komandos barjerą, o kitas I lygos dalyvis Panevėžio "Baltija" bandys įveikti III lygos ekipą Vilniaus "Rytą".

Kauniečiai turės progą išvysti dviejų šių miesto komandų dvikovą - Futbolo bendruomenės klubas "Kaunas" susigrums su "Spyrio" klubu.

Trečiajame etape bus galima išvysti net keturias ekipas iš žemesnių Lietuvos lygų. Burtai lėmė, jog tarpusavyje dėl kelialapio į kitą etapą kovos aštuonios komandos iš III ir IV lygų.

Antrojo etapo rungtynės turi būti sužaistos iki rugpjūčio 31 dienos. Trečiajame etape į taurės turnyrą įsijungs septynios LFF I lygos komandos - Radviliškio "Lokomotyvas", "Palanga", "Šilutė", Vilniaus "Polonija", "Trakai", Kėdainių "Nevėžis", Jonavos "Lietava" ir "SMScredit.lt A lygos" čempionate dalyvaujantis Tauragės "Tauras".

2013-2014 metų LFF "Druskininkų Hermio" taurės II etapo dalyviai:

Klaipėdos "Kuršiai" (III, Klaipėdos apskritis) - Marijampolės "Švyturys" (III, Marijampolės apskritis)

Vilniaus "TAIP" (III, Vilniaus) - Panevėžio "Baltija" (I)

Vilniaus "Rytas" (IV) - Šiaulių "Kupsc" (III, Šiaulių)

Vilniaus MRU (II, Pietų) - Kazlų Rūdos "Šilas" (I)

Kauno "United" (III, Kauno) - Šiaulių raj. "Savanoris" (III, Šiaulių)

Šiaulių "Medelynas" (III lyga, Šiaulių apskritis) - Šiaulių "Saulininkas" (III, Šiaulių)

F.B.K. "Kaunas" (II, Pietų) - Kauno "Spyris" (I lyga)

Vilniaus "Gariūnai" (II, Pietų) - "Klaipėdos Granitas" (I)

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)