A. Arlauskas savo karjerą pradėjo Panevėžio mieste ir 2004 m. debiutavo pagrindinėje „Ekrano“ komandoje. Talentingas žaidėjas su laiku išsikovojo vietą startinėje klubo sudėtyje ir tapo vienu iš svarbiausių ekipos futbolininkų. 2010 m. Raimondas Žutautas A. Arlauską pakvietė į Lietuvos rinktinę, kur šis debiutavo dvikovoje su estais.

Deja, pastaruosius du sezonus saugas žaidė labiau simboliškai, dėl nuolat jį kamavusių traumų. Šiuo metu Andrius yra visiškai sveikas ir pasiruošęs padėti „Kruojai“ kovoje dėl iškeltų tikslų.

„Ekrano“ gretose A. Arlauskas sužaidė 99 mačus ir pelnė du nuostabius įvarčius, kuriuos pasižiūrėti galite paspaudę ČIA. Šiame A lygos sezone atraminis saugas A lygoje žaidė vos 11 minučių, tačiau be žaidybinės praktikos neliko, reguliariai rungtyniavo už dublerių komandą.

Pats futbolininkas neslėpė džiaugsmo prisijungęs prie „Kruojos“: „Žinoma, kai praleidi tiek metų vienoje ekipoje, nėra lengva išsiskirti, tačiau esu profesionalas. Pažadu visiems aistruoliams, kad vilkėdamas „Kruojos“ marškinėlius kiekvienose rungtynėse atiduosiu visas jėgas ir negailėsiu savęs. Esu pasiilgęs gero lygio futbolo ir tikiuosi prisidėti prie Pakruojo klubo sėkmės“, - fkkruoja.lt tikino A. Arlauskas.

Artimiausias rungtynes „Kruoja“ liepos 26 d. Kėdainiuose žais su „Nevėžiu“. Kontrolinės dvikovos pradžia – 17 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją