Dabar Lina turi visą medalių komplektą: 2009 m. ji laimėjo universiados auksą, o 2011-aisiais - bronzą.

Lyjant lietui vykusiame pusfinalyje L. Grinčikaitės rezultatas (11,43 sek.) taip pat buvo antras - iškart po tos pačios JAV atstovės A. Scott (11,38 sek.).

Tai - jau ketvirtas Lietuvos studentų medalis 2013 metų universiadoje ir pirmasis sidabro. Prieš tai aukso medalių komplektus laimėjo irkluotojos Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė bei irkluotojai Rolandas Maščinskas ir Saulius Ritteris, o Mindaugas Griškonis triumfavo vienviečių valčių 2000 m irklavime.

R. Sakalauskas finale - septintas

Medalio nepavyko iškovoti sprinteriui Ryčiui Sakalauskui, kuris vyrų 100 m bėgimo finale sugaišo 10,30 sek. ir tenkinosi septinta pozicija.

Auksas atiteko PAR greituoliui Anaso Jobodwanai (10,10 sek.).

Lietuviui nepadėjo ir tai, kad jis buvo greitesnis nei pusfinalyje (10,37 sek.), kuriame užėmė šeštą vietą.

E. Balčiūnaitė ir N. Piliušina pateko į finalą

Moterų 800 m bėgimo pusfinalyje tarp lyderių finišavo ir į finalą pateko abi Lietuvos atletės - Eglė Balčiūnaitė ir Natalija Piliušina.

E. Balčiūnaitė savo bėgime buvo antra (2:01.33 min., geriausias Lietuvos sezono rezultatas), o N. Piliušina - penkta (2:01.59, asmeninis rekordas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)