Nugalėtojams taškus pelnė visi dešimt komandos žaidėjų: Saulius Štombergas - 19, Šarūnas Jasikevičius ir Ramūnas Šiškauskas - po 16, Mindaugas Žukauskas - 11, Donatas Slanina - 10, Eurelijus Žukauskas ir Robertas Javtokas - po 7, Darius Maskoliūnas - 5, Andrius Giedraitis - 3 ir Tomas Masiulis - 1. Pirmosioms atrankos rungtynėms nebuvo registruotas Rimantas Kaukėnas iš Vilniaus "Lietuvos ryto".

Svečių ekipoje sėkmingiausiai žaidė Vincentas Kriegeris, pelnęs 21 tašką.

"Individualiai Lietuvos rinktinės žaidėjai yra kur kas stipresni ir tai atspindi rungtynių rezultatas", - po rungtynių spaudos konferencijoje kalbėjo Olandijos rinktinės vyriausiasis treneris Maartenas van Gentas. Pasak jo, lietuviai gana dažnai gynėsi aikšte ir tai aikštelės šeimininkams lėmė pergalę.

Svečių ekipos trenerio teigimu, per kitas atrankos rungtynes komandą sustiprins trys į Vilnių negalėję atvykti krepšininkai ir Olandijos rinktinė sieks patekti į 2003 metų Europos pirmenybes Švedijoje.

"Džiaugiamės, kad laimėjom",- įžangoje trumpai mačą komentavo A.Sireika. Pasak trenerio, rungtynėse su olandais jis matęs daug daugiau neigiamo, nei teigiamo rinktinės žaidime. "Jei Olandija būtų stipresnė, būtų daug daugiau problemų",- teigė A.Sireika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją