Pirmąją varžybų dieną Moldovos „Kišiniovo“ komanda nugalėjo Minsko RCOP 6:4, Elektrėnų sporto centras nesunkiai įrodė savo pranašumą prieš Alytaus SRC 1:8.

Vilniaus „VSM Baltic-Amadeus“ sutriuškino Kauno „Bebrą“ 23:5, Minsko RCOP rezultatu 23:7 įveikė Elektrėnų sporto centrą.

Antrą varžybų dieną Vilniaus „Baltic Amadeus“ įveikė lyderius

Antrą varžybų dieną Lietuvos čempionai pirmose varžybose nesunkiai įveikė Alyttaus SRC vandenius 14:2. Tai buvo puiki treniruotė prieš rungtynes su čempionato lyderiais Moldovos „Kišiniovo“ komandą.

Dramatiškiausiose rungtynėse vilniečiai 13:10 palaužė praėjusių metų Lietuvos taurės savininkę Moldovos „Kišiniovo“" ekipą. Po pirmojo kėlinio rezultatu 4:3 pirmavo moldavai, po antrojo kėlinio buvo lygiosios 5:5, po trečiojo 8:8 ir tik ketvirtojo kėlinio pabaigoje sostinės vandeniai spurtavo 5:2 ir šventė pergalę rezultatu 13:10, taip atsirevanšuodami už pralaimėjimą pirmame ture.

Vilniečių gretose nesustabdomas buvo šiuo metu Vokietijoje, Hanoveryje besitreniruojantis Janas Bakulo pelnęs 4 įvarčęius, jam puikiai talkino Lietuvos perspektyviausias jaunimo rinktinės žaidėjas Julius Goštautas 4 įvarčiai.

Elektrėnų sporto centro komanda palaužė Kauno „Bebro“ atletų pasipriešinimą 19:6, o Minsko RCOP aukltiniai 16:5 nugalėjo Alytų.

Sekmadienį vilniečiai susitinka su baltarusiais ir elektrėniškiais tada ir bus žinomas Lietuvos čempionas.

Primename, Kad Baltarusijos ir Moldovos komandos nors ir bus apdovanotos medaliais, tačiau Lietuvos čempionais ir prizininkais taps tik Lietuvos komandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)