Turnyre dalyvavo buvęs ministras pirmininkas Gediminas Kirkilas, verslininkas Darius Mockus, bankininkas Gintautas Galvanauskas, advokatas Irmantas Norkus, prodiuseris ir režisierius Linas Ryškus, žurnalistai Tomas Langvinis, Lina Kairytė, Eduardas Eigirdas ir daug kitų teniso entuziastų.

Kartu su jais jėgas išbandė ir DELFI vyriausioji redaktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, žaidusi poroje su sutuoktiniu Ryčiu Budriu.

Varžybų dalyviai buvo suskirstyti į kelias kategorijas: turnyrą pradėjo 16-a mišrių porų, 23-ys vyrų dvejetai, 12-a mažiau nei trejus metus tenisą žaidžiančių dvejetų, taip pat 8-i vyrų dvejetai, sudaryti iš profesionalo ir mėgėjo.

Rezultatai

Į pusfinalį mišrių dvejetų varžybose iškopė E. Jurkevičienės ir A. Morkūno duetas, kuris sekmadienį dėl vietos finale grumsis su V. Matulaitiene ir V. Bumbuliu.

Antrąją pusfinalio porą sudarys D. Uosytės ir G. Galvanausko bei U. Černiūtės ir M. Beigos dvejetai.

Vyrų dvejetų turnyro pusfinalyje susikaus M. Gražys ir T. Kirchovas bei M. Namavičius ir R. Blagušauskas. Dėl teisės varžytis finale taip pat kovos A. Morkūno ir T. Bagdanskio bei P. Murausko ir S. Kadžiaus dvejetai.

Sekmadienį taip pat paaiškės pajėgiausi profesionalų turnyro žaidėjai.

Šeštadienį turnyro dalyviai varžėsi dėl patekimo į pusfinalius. Stipriausios poros paaiškės sekmadienį.

Turnyro nugalėtojai bus apdovanoti taurėmis, diplomais ir organizatorių bei rėmėjų įsteigtais prizais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)