Kaip ir tikėtasi, nuo pat rungtynių pradžios prasidėjo atkakli kova. Didžiąją dalį pirmojo kėlinio vieno ar dviejų įvarčių skirtumu priekyje buvo Kauno „Granitas-Gaja-Karys“ komanda, tačiau likus iki kėlinio pabaigos keturioms minutėms sostinės rankininkams pavyko išlyginti rezultatą 10:10. Kėlinio pabaigą geriau sužaidė „Granitas-Gaja-Karys“ ir persvėrė rezultatą į savo pusę. Pirmasis kėlinys baigėsi rezultatu 13:10 „Granitas-Gaja-Karys“ naudai.

Antrą kėlinį taikliu įvarčiu pradėjo Lukas Feoktistovas ir padidino savo komandos pranašumą iki keturių įvarčių. Įpusėjus antrajam kėliniui „Granitas-Gaja-Karys“ buvo priekyje jau tik vieno įvarčio skirtumu 20:19. Likus dvylikai minučių iki rungtynių pabaigos VHC „Šviesa“ rezultatą persvėrė savo naudai 22:21. Likusį rungtynių laiką vilničiai nepaleido iniciatyvos iš savo rankų ir antrus metus iš eilės tapo LRT rankinio taurės laimėtojais 29:22.

Nugalėtojams daugiausiai įvarčių pelnė Vaidas Trainavičius – 10, Tomas Bernatavičius – 8.

„Granitas-Gaja-Karys“ komandai 8 įvarčius pelnė Lukas Feoktistovas, Robertas Švedas – 5, Andrius Šarkus – 4.

Geriausiu žaidėju nugalėtojų gretose tapo Vaidas Trainavičius, „Granitas-Gaja-Karys“ ekipoje – Vilius Rašimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)