Po sėkmingo starto 2012-2013 metų sezono šalies pirmenybėse (3 pergalės ir 2 lygiosios) vėliau Maljorkos futbolininkai prarado sportinę formą bei dabar po 22 rungtynių turi vos 17 taškų - 4 pergalės, 5 lygiosios ir 13 pralaimėjimų (įvarčiai 22:42).

Sekmadienį XXII turo rungtynes išvykoje Maljorkos ekipa 0:3 pralaimėjo San Sebastiano "Real Sociedad" futbolininkams ir tai buvo jau ketvirtoji iš eilės nesėkmė šalies čempionate.

"Labai sunku kalbėti apie trenerio atleidimą, tačiau iki sezono pabaigos mums būtina išsaugoti vietą šalies futbolo elite",- sprendimą motyvavo "Mallorca" klubo prezidentas Lorenzo Serra Ferreras.

Preliminariai sutarta, jog Maljorkos futbolo ekipos vyriausiuoju treneriu trečią kartą per savo karjerą taps Gregorio Manzano, kuris 2003 metais padėjo iškovoti Ispanijos futbolo taurę. "Profesoriumi" pravardžiuojamas 56-erių metų treneris taip pat dirbo Madrido "Atletico", "Sevilla", "Malaga", Valjadolido "Real" bei Santandero "Racing" komandose.

Savo ruožtu J. Caparrosas Maljorkos ekipą treniravo nuo 2011 metų spalio mėnesio, iš vyriausiojo trenerio pareigų pasitraukus danui Michaeliui Laudrupui, bei praėjusiame sezone šalies pirmenybėse užėmė aštuntąją vietą.

Per savo karjerą 57-erių metų Ispanijos futbolo specialistas gimtinėje taip pat dirbo "Sevilla", La Korunjos "Deportivo", "Villarreal" ir Bilbao "Athletic" klubuose.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją