Moterų grupėje susirungė dešimt geriausių Lietuvos stalo futbolo žaidėjų. Dvejetų varžybose čempionių titulą iškovojo Eglės Vaicekauskaitės ir Ievos Pivoriūnaitės duetas, o stipriausios stalo futbolo žaidėjos vardą vienetų varžybose laimėjo Ieva Čižiūnaitė.

Šiemet Lietuvos taurės turnyro nugalėtojams buvo įteikti netradiciniai apdovanojimai – pirmuose „Foosin“ staluose įrengti pinigų skaičiuokliai, kurie siejami su stalo futbolo sporto pradžia Lietuvoje.

Turnyro metu, dalis stalų buvo skirta žiūrovams, norintiems pramokti šio žaidimo subtilybių ir pagrindinių taisyklių. Jiems talkino ir savo patirtimi dalinosi klubo „Foosin“ darbuotojai. Turnyro organizatoriai taip pat pasirūpino specialiu stalu, pritaikytu vežimėliuose sėdintiems neįgaliesiems, kurie ne tik galėjo stebėti profesionalaus lygio žaidimą, bet ir patys čia pat išbandyti savo jėgas.

Į Lietuvos taures turnyrą, vykstantį trečius metus iš eilės, patenka aukščiausią reitingą praėjusių metų sezone surinkę dalyviai bei skirtinguose Lietuvos miestuose vykusių stalo futbolo čempionatų prizininkai. Šiuo renginiu yra oficialiai užbaigiamas praėjusių metų sezonas ir išaiškinami Lietuvos stalo futbolo čempionai.

Lietuvos taurės turnyrą šiemet organizavo stalo futbolo klubas „Foosin“. Jo įkūrėjas Simonas Jakubauskas ir klubo nariai siekia, jog stalo futbolas Lietuvoje būtų žinomas ne tik kaip laisvalaikio užsiėmimas, bet ir sporto šaka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)