Labai nesėkmingai rungtynes pradėję žalgiriečiai įvartį praleido jau antrąją minutę, kuomet iš vartininko baudos aikštelės kamuolį į vartus netrukdomas pasiuntė Maciejus Gajos.

Į priekį išsiveržusi Lenkijos "Ekstraklasa" pirmenybėse rungtyniaujanti ekipa stengėsi maksimaliai pasinaudoti Vilniaus komandos vangiu startu.

"Jagellonia" ekipai antrą kartą pasižymėti pavyko 24 minutę. Įvartį įmušė Dani Quintana.

Po šalto dušo atsigavę žalgiriečiai jau 27 minutę sušvelnino atsilikimą iki 1:2. Suklydus priešininkų vartininkui Vaidotas Šilėnas pasinaudojo atsiradusia proga.

Iniciatyvą perėmę Lietuvos vicečempionai turėjo kelis šansus išlyginti rezultatą, tačiau smūgiai buvo netikslūs "Jagellonia" klubo žaidėjai tik kėlinio pabaigoje vėl perėjo į puolimą, bet trečiojo įvarčio nepasiekė.

Antrąjį kėlinį žalgiriečiai pradėjo užtikrinčiau nei pirmąjį. Varžovai neretai vilniečių atakas stabdydavo pražangomis, už kurių vieną buvo parodyta geltona kortelė.

"Jagellonia" savo ruožtu ir toliau žaidė aktyviai, stengėsi pasinaudoti kiekviena "Žalgirio" komandos klaida. Žaliai balti jų darė žymiai mažiau, tad savo pranašumo lenkai padidinti neįstengė.

Mačui artėjant prie pabaigos žalgiriečiai į aikštę išleido jaunuosius savo futbolininkus - Mykolą ir Povilą Krasnovskius, Edviną Baniulį, Karolį Urbaitį.

Per likusį susitikimo laiką abiems ekipoms neišnaudojus savo progų rungtynės baigėsi "Jagellonia" komandos pergale - 2:1.

Tai buvo pirmasis Lietuvos vicečempionų pralaimėjimas vadovaujant vyriausiajam treneriui Marekui Zubui.

"Jagellonia" 2-1 VMFD "Žalgiris"

2' [1 - 0] Maciej Galos
24' [2 - 0] Dani Quintana
27' [2 - 1] Vaidotas Šilėnas

VMFD "Žalgiris": Armantas Vitkauskas, Georgas Freidgeimas, Luka Peričius, Andrius Skerla, Egidijus Vaitkūnas (77' Karolis Urbaitis), Paulius Janušauskas, Andro Švrljuga (89' Mykolas Krasnovskis), Arminas Vaskela (77' Povilas Krasnovskis), Ramūnas Radavičius (87' Edvinas Baniulis), Vaidotas Šilėnas, Kamilis Bilinskis.