Uostamiesčio ekipai dėl smulkių traumų šį kartą padėti negalėjo Valdas Trakys ir Andrius Jokšas, taip pat ir su jaunimo rinktine Sandraugos turnyre dalyvaujantys žaidėjai.

Rungtynes kiek aktyviau pradėjo lenkai, kurių gretose nuo pirmųjų minučių žaidė Rafaelis Ledesma. Brazilas atliko keletą standartinių situacijų, kartą galėjo pasižymėti, tačiau galva iš arti pataikė tiesiai į vartininką. Apskritai šiame susitikime labiausiai krito į akis tai, jog R.Ledesma dažnai būdavo be kamuolio, skirtingai nei „Sūduvoje“, kur jis būdavo pagrindinis žaidimo dirigentas.

„Jagiellonia“ turėjo porą progų kėlinio pradžioje, tačiau jų neišnaudojo ir iniciatyvą perėmė „Atlantas“. Šioje ekipoje labai aktyviai žaidė Andrius Bartkus, Evaldas Razulis, Donatas Navikas ir Artiomas Jarošenka. Neblogai pasirodė ir jaunasis Rolandas Baravykas, taip pat ir gynybą cementavę Kazimieras Gnedojus bei Edgaras Žarskis. Pirmame kėlinyje patikimai vartus saugojo Mantas Galdikas.

Vienintelis įvartis iki pertraukos krito, kai D.Naviko perdavimą įvarčiu pavertė galva iš arti tiksliai smūgiavęs naujokas Andrius Urbšys.

Po pertraukos abi ekipos atliko nemažai keitimų, o žaidimas ir toliau buvo apylygis. „Atlantas“ turėjo porą pusprogių, tačiau jų neišnaudojo, skirtingai nei 73-ąją minutę pusiausvyrą atstatę varžovai. Dvikova taip ir baigėsi – 1:1.

Jau sekmadienį uostamiesčio ekipa išskrenda į pirmąją treniruočių stovyklą Turkijoje. Prieš kelionę klaipėdiečiai sužais draugiškas rungtynes su Alytaus „Dainava“. Savo ruožtu lenkai penktadienį susitiks su Vilniaus „Žalgiriu“.

Rungtynės:

„Atlantas“ - „Jagiellonia“ 1:1 (1:0).

Įvarčiai: 34 min. Andrius Urbšys 1:0, 74 min. Euzebiuszas Smolarekas 1:1.

„Atlantas“: Galdikas (46' Komarovas), Baravykas (46' Jesipovas), Gnedojus, Žarskis, M.Kazlauskas, Bartkus, Kruša (1 kėl. raudona, nuo 46'Atutis), Jerošenka (46'Juška), Navikas, Razulis, Urbšys (60' Staponka).