Ekipa sezonui ruošis Beleko miestelyje, kuriame sužais ir ketverias rungtynes su užsienio klubais. Sekmadienį atkeliavę į Turkiją, Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai jau kitą dieną 9-ą valandą ryto pradėjo pirmąsias pratybas.

Kaip praneša oficiali klubo svetainė internete, treniruočių stovykloje šiuo metu treniruojasi 20 žaidėjų, tačiau tarp jų nėra komandos peržiūroje dalyvavusių gynėjų - kroato Matej Bagarič bei serbo Miloš Krstič. Šių žaidėjų „Ekrane“ tikrai neliks.

Antra vertus, nuo pirmųjų dienų Turkijoje prie komandos treniruočių prisijungė argentinietis Nahuel Guerrero. 24-erių vidurio gynėjas pastaruoju metu žaidė savo tėvynėje, „Ferro Carril Sud“ klube.

Futbolininkas anksčiau yra žaidęs Paragvajuje ir Venesueloje. „Ekrano“ sporto direktorius Deimantas Bička sako, jog artimiausiu metu į stovyklą turėtų atvykti ir dar keli žaidėjai. Kas jie - sporto direktorius kol kas neatskleidžia, tačiau patikino, kad ieškoma vidurio gynėjo ir kuriančio vidurio saugo.

Su komanda į Turkiją neišvyko Emilijus Zubas ir Vytautas Lukša. Pastarasis šiuo metu tebėra Varšuvos „Polonia“ klubo peržiūroje ir šiuo metu vyksta derybos dėl šio saugo perėjimo į Lenkijos komandą. Savo meistriškumą užsienyje planuoja kelti ir „Ekrano“ vartininkas Emilijus Zubas. Jis šiuo metu planuoja išvykti į vieno „Seria B“ klubo „Crotone“ peržiūrą. Tačiau, pasak D. Bičkos, kol kas nei vieno iš šių žaidėjų likimas galutinai dar nėra aiškus.

Treniruočių stovykla Turkijoje „Ekranui“ prasidėjo netikėtumais. Sporto direktoriaus teigimu, formuojant stovyklą buvo įvardintos vienos komandos, su kuriomis „Ekranas“ turėjo žaisti draugiškus mačus, tačiau organizatoriai staiga sumaišė visas kortas ir panevėžiečiams neteks susidurti su tokiomis komandomis kaip Berlyno "Hertha", Kijevo "Arsenal", Grozno "Terek" ir Žemutinio Naugardo "Volga".

Varžovų sąrašas kardinaliai pasikeitė ir dabar "Ekranas" trečiadienį vakare susitiks su Kazachstano klubu „Atyrau“, o sausio 28-ą dieną - su Azerbaidžiano atstovais „Qarabağ“. Trečiasis mačas numatomas su Bulgarijos čempionais „Ludogorec“, o stovykla bus užbaigta rungtynėmis su su Odesos „Chernomorets“ iš Ukrainos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)