Šią ekipą nuo 2011-ųjų treniruoja garsusis P. Di Canio. Oficialiai apie tai turėtų būti paskelbta lietuviui sutvarkius dokumentus.

Tiesa, pats futbolininkas teigia tokią informaciją išgirdęs pirmą kartą.

“Aš į Anglijos trečią lygą? Pirmą kartą apie tai girdžiu. Kol kas esu be klubo, bet viliuosi, kad pavyks išspręsti klausimus su “Hearts”, - apie dabartinę situaciją futbolas.lt kalbėjo buvęs “Šiaulių” puolėjas.

Iki šiol manyta, kad A. Rimkevičius tęs karjerą Škotijos „Premier“ lygos Edinburgo „Hearts“ komandoje, tačiau dėl vėluojančių algų klubui uždrausta registruoti naujus futbolininkus.

Tarptautinės futbolo istorijos ir statistikos federacijos (IFFHS) paskelbtoje rezultatyviausių 2012 metų pasaulio futbolininkų klasifikacijoje Rimkevičius, per 29 mačus Lietuvos pirmenybėse pelnęs 35 įvarčius, užėmė trečią vietą. Į priekį jis praleido tik Lionelį Messi ir Cristiano Ronaldo.

Trečiojoje lygoje „Swindon“ po 26 turų tarp 24 komandų užima penktą vietą ir kovoja dėl patekimo į aukštesnį divizioną.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)