6 įvarčius į varžovų vartus įmetė Tomas Bernatavičius, 3 - Jonas Truchanovičius, po 2 - Lukas Feoktistovas ir Valdas Drabavičius, po 1 - Edvinas Vorobjovas, Vaidas Trainavičius ir Benas Petreikis.

Kitose pirmosios dienos rungtynėse Baltarusijos komanda 34:18 (15:6) nugalėjo turnyro šeimininkę Latviją.

Baltarusijos ir Rusijos nacionalinėms rinktinėms šis turnyras yra vienas paskutinių pasiruošimų 2013 metų pasaulio vyrų rankinio čempionatui, kuris jau sausio 11 dieną prasidės Ispanijoje.

Turnyro šeimininkai latviai taip pat surinko stipriausius savo žaidėjus. Deja, Lietuvos ekipa yra priversta verstis tik su Lietuvoje rungtyniaujančiais rankininkais. Į Rygą Gintaro Savukyno vadovaujama komanda išvyko ne pajėgiausios sudėties, nes dėl įvairių priežasčių ne visi žaidėjai prisidėjo prie komandos. Be to, ketvirtadienį rytinės treniruotės metu pėdos kaulas lūžo Karoliui Stropui, todėl Latvijos sostinėje kovos tik 12 žaidėjų.

Penktadienį lietuviai žais su Baltarusijos komanda, o šeštadienį išmėgins jėgas su latviais.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)