Rungtynių pirmasis kėlinys priklausė elektrėniškiams, kurie į savo vartų plotą „leido“ varžovams mesti tik kartą, o patys atliko tiek metimų, kiek užtektų visoms rungtynėms. Patikimai vilniečių vartus saugojo būtent „Energijos“ paskolintas neribotam laikui vartininkas D. Žukovas. Po pirmųjų dvidešimt minučių rezultatas buvo 2:0 (pasižymėjo D. Kulevičius ir A. Židkovas).

Antroje rungtynių dalyje labiau sukruto vilniečiai, kuriems pavyko pasiekti du įvarčius, tačiau šeimininkai atsakė keturiais. Trečiame kėlinyje A. Aleinikovą vartuose pakeitė N. Dauksevičius. Rungtynės baigėsi užtikrinta „Energijos“ pergale 7:3.

„Energijos“ vyriausiojo trenerio Sergejaus Krumkačo komnetaras:

„Visų pirma, noriu padėkoti komandai, kuri išėjo labai nusiteikusi rungtynėms ir vykdė nustatytą planą. Žaidėme be kelių vieno penketo žaidėjų, todėl nemažas krūvis teko gynėjams. Labai trūko sėkmės realizuojant progas, nes pagal galimybes vien pirmajame kėlinyje turėjome pasiekti mažiausiai penkis įvarčius, o per visas rungtynes progų sukūrėme tiek, kad užtektų keliems susitikimams į priekį.

Dabar ruošiamės artėjančioms rungtynėms su „LRK Kėdainiais“ ir gruodžio 27 dienos mačui su Baltarusijos čempionato viena lyderių Gardino „Neman“ komanda“.

Po šešerių sužaistų reguliariojo Lietuvos čempionato rungtynių Elektrėnų „Energija“ su aštuoniolika taškų ir nepatyrusi nė vieno pralaimėjimo yra absoliuti lyderė.

Rungtynės:

Elektrėnų „Energija“ - Vilniaus VNA 7:3 (2:0, 4:2, 1:1).

„Energija“: D. Kulevičius 2, A. Židkovas, L. Veželis, D. Vaiciukevičius, Š. Kuliešius, A. Visockas po 1 įvartį.

VNA: I. Četvertakas, V. Sevrukas, D. Nomanovas po 1 įvartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją