Edgaras Skurdelis (60 kg, 15 dalyvių) taškais 17:7 įveikė kovotoją iš Moldovos Vadimą Ivaniucą ir šeštadienį boksuosis su Vengrijos bokso mokyklos auklėtiniu Zoltanu Sinko.

Trečiadienį, vakarinės sesijos metu pergalę iškovojo ir Londono olimpinių žaidynių prizininkas Evaldas Petrauskas (64 kg, 18 dalyvių), kuris taškais 12:9 pranoko prancūzą Šabaną Fehimą. Penktadienį priešingame ringo kampe Evaldo lauks oponentas iš Armėnijos Artūras Kiradžyanas.

Prieš tai rezultatu 13:12 nugalėjęs Azerbaidžano bokso mokyklos auklėtinį Tamerlaną Abdulajevą, 2010 metų pirmųjų jaunimo olimpinių žaidynių Singapūre čempionas Ričardas Kuncaitis (69 kg, 14 dalyvių) penktadienį susigrums su atletu iš Vokietijos, Araiku Marutyanu.

Šeštadienį Rokas Mišauskas (91 kg, 11 dalyvių) dėl medalio stos į kovą prieš kaimyninės Estijos odinės pirštinės meistrą Rainą Karlsoną.

Prestižinės, sunkaus svorio kategorijos, boksininkas Mantas Valavičius (+91 kg, 12 dalyvių) ketvirtadienį susikaus su boksininku iš Gruzijos Tornike Puričamiašviliu.

Čempionate dalyvauja 139 kovotojai iš 30-ies šalių.