Registruotis į turnyrą kviečiamos visos moterys: „Nesvarbu, ar jūs naujokė, mėgėja, ar pažengusi pulo aistruolė – šis turnyras skirtas šventei, pramogai, maloniai pažinčiai ir naujiems potyriams! Mes laukiame įvairaus amžiaus ir sportinio patyrimo turinčių mamyčių, močiučių, dukrelių, seserų, draugių ir kolegių. Nemokančioms, paaiškinsime žaidimo taisykles ir pamokysime smūgiuoti rutulį“, - drąsina LMBL prezidentė Neringa Rimšelienė.

Moterys ir merginos, norinčios išmėginsi savo jėgas prie pulo stalo, nuo 12 val. kviečiamos registruotis biliardo klube „FreeBall“. Registracija truks pusvalandį ir kainuos simbolinius 5 Lt, kuriuos turnyro organizatoriai skirs dalyvių prizams.

„Auksinių Kalėdų“ nugalėtoja bus apdovanota 150 Lt vertės dovana, o kitas dalyves džiugins įvairios pramogos ir siurprizai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)