Į aštuntfinalį serbai iškopė du kartus – rezultatais 38:25 ir 33:26 – pranokę Graikijos atstovus iš „Pas Aeuropos Edessas“ klubo.

Pagal preliminarų tvarkaraštį, pirmos EHF Iššūkio taurės aštuntfinalio etapo rungtynės bus žaidžiamos kitų metų vasario 16-17 d., atsakomosios vyks vasario 22-23 d.

Primename, kad „Dragūnas“ EHF Iššūkio taurės šešioliktfinalyje netikėtai peržengė 14-a kartų Ukrainos čempione tapusios Zaporožės ZTR ekipos barjerą.

Lietuviai namuose laimėjo 27:22, o Ukrainoje nusileido varžovams 24:29, bet pateko į kitą etapą, nes svečiuose įmetė daugiau įvarčių nei oponentai.

Treneris baiminasi sunkios kelionės

DELFI kalbintas „Dragūno“ vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas neslėpė nusivylęs nedėkingais burtais.

„Kol kas apie varžovus nieko nežinome – dabar kaip tik mėginame ieškoti informacijos. Tačiau galiu pasakyti, kad iš visų galimų variantų šis buvo trečias pagal blogumą – po baltarusių ir norvegų. Burtai tikrai nepradžiugino, nes visos likusios komandos yra visai kitokio lygio“, – padėtį vertino specialistas.

Apie komandos tikslus EHF Iššūkio taurės aštuntfinalyje jis kalbėti dar nenorėjo, kadangi šiuo metu „Dragūnui“ reikia spręsti kitas problemas. Po sunkios savaitgalio viešnagės Ukrainoje komandoje nebeliko kam treniruotis: pagrindiniam vartininkui Aisčiui Pažemeckui operuota trūkusi Achilo sausgyslė, mažiausiai dvi savaites negalės sportuoti Tadas Stankevičius, turintis problemų su keliu, ir Jonas Truchanovičius, kuriam sumuštas petys.

A. Juškėnui teks sukti galvą ir dėl kelionės į Serbiją bei su ja susijusių papildomų išlaidų, kurios „Dragūno“ biudžete nebuvo planuotos.

„Nežinau, kaip ten reikės nuskristi. Labiausiai bijau, kad netektų vėl užvesti mūsų legendinio autobuso. To tikrai nenorime, nes reiktų sukarti nemažai kilometrų. Aišku, šios išlaidos nebuvo suplanuotos, bet mes neverkiame. Dar yra laiko, gal miestas pagelbės, gal surasime rėmėją“, – vylėsi „Dragūno“ vairininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)