Visą rungtynių laiką vyko atkakli, graži kova. Didžiąją rungtynių dalį vilniečiai pirmavo 1-2 įvarčių skirtumu.

Klaipėdos rankininkai paskutinę rungtynių minutę buvo persvėrę rezultatą savo naudai - 26:25, bet sėkmingiau sužaidę paskutinėmis sekundėmis VHC "Šviesos" vyrai išplėšė pelnytą tašką šiose rungtynėse.

Lemiamomis akimirkomis vilniečių komandą gelbėjo Vaidas Trainavičius ir Tomas Bernatavičius, o paskutinėmis sekundėmis rezultatą išlygino "Dragūno" žaidėjas Benas Petreikis.

VHC "Šviesa" ekipos gretose išsiskyrė 8 įvarčius pelnęs Vaidas Trainavičius, po 6 pridėjo Tomas Bernatavičius ir Mindaugas Sukackas (4 iš 7 m), 3 (1) - Skirmantas Plėta, 2 - Domantas Čuplinskas, po 1 Tadas Jurelevičius ir Valdas Drabavičius.

"Dragūno" ekipoje rezultatyviausias buvo Benas Petreikis, pelnęs 8 (3) įvarčius, 4 pridėjo Gražvydas Juška, po 3 - Jonas Truchanovičius, Karolis Stropus ir Tadas Stankevičius, po 2 - Darius Jasinskas ir Edvinas Vorobjovas, po 1 - Gediminas Vaitkus ir Mindaugas Dumčius.

"Dragūnas" LRL turnyrinėje lentelėje su 11 taškų (5 pergalės, 1 lygiosios ir 1 pralaimėjimas) išliko pirmoje vietoje, VHC "Šviesa su 9 taškais (4 pergalės, 1 lygiosios, 2 pra;laimėjimai) žengia antroje pozicijoje.

Tadas Stankevičius ("Dragūno" žaidėjas): "Rezultatas tikrai atitinka rungtynių eigą. Ir mes, ir varžovai turėjom progų ir galėjom išplėšti pergalę. Pirmajame kėlinyje VHC "Šviesa" turėjo iniciatyvą savo rankose, antrajame kėlinyje mes perėmėme iniciatyvą, o lygus rezultatas atspindi tai, kad šiandien esame lygūs varžovai. Iš mūsų komandos šįkart gerai sužaidė Mindaugas Dumčius. O varžovų komandoje daug juodo darbo ir svarbiausia, kad naudingo, atliko Vaidas Trainavičius.

Evaldas Lapinskas (Vilniaus VHC "Šviesa" treneris): "Rungtynes vertinu gerai, nors truputį gaila, kad didžiąją rungtynių dalį mes turėjome iniciatyvą, bet rungtynių pabaigoje jos nesugebėjome išlaikyti. Galbūt galutinis rezultatas yra teisingas, nes šiandien abi komandos vienodai norėjo laimėti. Šiai dienai skyrėme daugiau dėmesio savam žaidimui tiek gynyboje, tiek puolime. Šįkart iš "Dragūno" ekipos išskirčiau Beną Petreikį, kuris išplėšė lygiąsias savo komandai. Iš savo komandos išskirčiau Tomą Bernatavičių ir Vaidą Trainavičių".

Likę LRL VII-ojo turo susitikimai

Po vienerias LRL septintojo turo rungtynes vyks antradienį (17 val. Kaune susitiks Kauno "LKKA-Lūšis" ir Kauno "Granitas-Gaja-Karys") ir trečiadienį (Alytuje 18 val. vietos "Almeidas-Stronglasas" susitiks su Šiaulių "Universitetas-Gubernija"), taip pat dvejos rungtynės šeštadienį (13.30 val. HC "Vilnius" namuose priims Varėnos "Ūlą" ir 13 val. HC "Utena" namuose kovos prieš Pasvalio "Triobet" rankininkus).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)