Teigiama, kad M. Clattenburgas neva kreipėsi į Joną Obį Mikelį "patylėk, beždžione". Dėl to tyrimą pradėjo policija ir Anglijos Futbolo Asociacija (FA). Tiesa, jį jau užstojo legendinis Seras Aleksas Fergusonas, teigęs, jog netiki šių kaltinimų pagrįstumu.

Buvęs arbitras Clive'as Wilkesas žurnalistams teigė, kad šis incidentas gali sukelti ir daugiau pasekmių: "Kalbuosi su daugeliu kolegų, kurie vis dar dirba, ir jie visi labai palaiko Marką. Žinau bent kelis, kurie žada boikotuoti "Chelsea" rungtynes.

"Nepamirškime, kad tai ne pirmas kartas, kai šis klubas spaudžia arbitrus: buvo ir Andersas Friskas, ir Grahamas Pollas. Tad to jau per daug. Neperdėsiu teigdamas, jog arbitrai dar niekada šioje šalyje nesijautė taip žemai - jie tikrai nusivylę ir pažeidžiami, nesulaukiantys palaikymo".

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)