Jie „Šiauliams“ dviejuose susitikimuose – su Klaipėdos „Atlantu“ ir Marijampolės „Sūduva“ – tiesiogiai lėmė šešis taškus.

Geriausio žaidėjo prizą puolėjas atsiėmė sekmadienį namų stadione prieš rungtynes su Tauragės „Tauru“. „Buvau maloniai nustebintas. Prizą skirsiu savo dukrai bei mamai, kurios taip pat yra gimusios rugsėjo mėnesį“, - džiaugėsi futbolininkas.

Savo vertę A. Rimkevičius netruko patvirtinti – dvikovoje su „Tauru“ jis pelnė net keturis įvarčius ir savo sezono įvarčių sąskaitą padidino iki 32 taiklių smūgių.

Toks rezultatas per vieną Lietuvos čempionato sezoną – visų laikų rekordas. Daugiau įvarčių yra pelnęs tik vienas žaidėjas. 1956 metų sezoną 28 kartus pasižymėjo tuometinėje Panevėžio MSK komandoje rungtyniavęs Algimantas Lucinavičius.

„Labai malonu, kad pavyko pasiekti rekordą. Sezonas dar nesibaigė, todėl tikiuosi dar pagerinti savo rezultatą“, - kalbėjo A. Rimkevičius.

Pirmadienį anksti futbolininkas kartu su Lietuvos nacionaline rinktine išvyko į treniruočių stovyklą Vokietijoje, kur rengsis artėjančioms 2014 metų FIFA pasaulio čempionato atrankos rungtynėms su Lichtenšteinu bei Bosnija ir Hercegovina.

Geriausius čempionato žaidėjus renka klubų atstovai ir Lietuvos nacionalinės rinktinės treneriai. Liepos ir rugpjūčio mėnesiais geriausiu pripažintas Marijampolės „Sūduvos“ saugas Rafaelis Ledesma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)