„Manau, kad jo rekordų jau niekas nepagerins.

Jis vienas geriausių visų laikų lenktynininkų, nors ir neįmanoma pasakyti, ar jis pats geriausias“, – BBC pareiškė J. Stewartas. - Jis dalyvavo daugiau lenktynių nei (beveik – red. past.) visi kiti. Juanas Manuelis Fangio atvyko lenktyniauti į Europą būdamas jau 39-erių, tačiau vis tiek laimėjo penkis titulus. Jo pergalių ir lenktynių santykis buvo itin geras. Kaip ir Jimo Clarko“.

„Aš pats lenktyniavau tik 99-iuose „Grand Prix“ etapuose, tačiau laimėjau jų net 27-ynis. Nors tai ir neprilygsta 91-ai Michaelio pergalei, tačiau vidurkis visai neblogas.“

„Michaelio pasiekimai F-1, ypač jo karjeros „Ferrari“ metu, buvo tokie dominuojantys, nes jis turėjo neabejotinai geriausią automobilį ir variklį rikiuotėje. Nebuvo ir jokių abejonių, kas komandoje yra numeris vienas ir gaudavo daugiausiai dėmesio“.

„Nesėkmingas sugrįžimas į sportą jau pakenkė jo reputacijai. Žmonės sveikins jį priėmus tokį sprendimą. Šis žingsnis turėjo būti žengtas jau prieš daugelį metų. Daugelis F-1 bendruomenėje diskutavo, kad Michaelis turėtų trauktis ir, tikėkimės, šį kartą ne tokiam trumpam laikui“.