Baltarusės vien per pirmą kėlinį pelnė 22 įvarčius - tiek Lietuvos atstovės surinko per visą mačą.

Įvarčiai: Karina Ježikova 9, Natalija Vasilevskaja 6, Hanna Stepanova 5, Irina Dronova 4, Anastasija Lobač 4, Lilija Artsiukovič 4, Natalija Kotina 3, Jakaterina Drazdova ir Olesia Kurčankova po 2, Jakaterina Dubausova, Jakaterina Lisok ir Hanna Sukamirova po 1 (Baltarusija);

Birutė Stellbrink 7, Aušra Stankutė ir Daiva Aleksandravičiūtė po 4, Gabija Vidūnaitė, Indrė Mockevičiūtė ir Audinga Kniubaitė po 2, Gintarė Butkevičiūtė 1 įvartis (Lietuva).

Vyriausias Lietuvos rinktinės treneris - Andriejus Perovas.

Iš Baltarusijos nacionalinė moterų rankinio rinktinė grįš naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį. Ketvirtadienį lietuvės ilsėsis. Po laisvos dienos žaidėjos penktadienį susirinks Panevėžyje ir tęs pasiruošimą antroms rungtynėms su Italijos nacionaline komanda. Rungtynės su italėmis bus žaidžiamos spalio 7 d. 16 val. Panevėžio „Cido“ arenoje.

Kitos atrankos rungtynės vyks lapkričio 21 arba 22 d. Lenkijoje, o lapkričio 24 d. lietuvės priims viešnias iš Lenkijos namuose - Panevėžio „Cido“ arenoje.

Pasaulio čempionato pirmame atrankos varžybų etape dalyvauja 15 rinktinių, suskirstytų į keturias grupes. Į atkrintamas varžybas pateks tik grupių nugalėtojos.

Planetos pirmenybės vyks 2013 metų gruodžio 7–22 dienomis Serbijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)