Palyginti su praėjusiu sezonu, „Premier“ lygoje žais trys naujos komandos – „Reading“, „Southampton“ ir „West Ham United“. Jos užėmė pirmas tris vietas žemesnėje lygoje – „Championship“ pirmenybėse. Iš aukščiausio diviziono po praėjusio čempionato iškrito „Wolverhampton“, „Blackburn Rovers“ ir „Bolton“ ekipos.

Ypač atkaklus turėtų būti „Newcastle United“ ir „Tottenham Hotspur“ klubų mūšis. Praėjusiame čempionate šie klubai užėmė atitinkamai penktą ir ketvirtą vietas.

Praėjusį sezoną įspūdingai finišavę ir vietą elitinėje Anglijos lygoje išsaugoję „Wigan“ futbolininkai žaisdami namie mėgins įkąsti „Chelsea“ komandai. Ši triumfavo UEFA Čempionų lygoje, bet Anglijos pirmenybėse liko tik šešta. Klubo savininką Romaną Abramovičių šį sezoną tenkins tik „Premier“ lygos čempionų titulas.

Praėjusiame čempionate dramatiškai triumfavę „Manchester City“ futbolininkai savo aikštėje bandys sudoroti „Southampton“ komandą.
Pasak daugelio futbolo specialistų, „Premier“ lygos favoritai vėl bus abu Mančesterio klubai – „City“ ir „United“. Tačiau jiems rimtą iššūkį pasirengusios mesti 4–5 komandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)