Tinklinio nakties metu vyksiančiame naktiniame turnyre susigrums geriausi Lietuvos profesionalūs paplūdimio tinklininkai.

Varžybos vyks pagal dviejų minusų sistemą, t.y. iš kovos dėl nugalėtojų vardo pasitrauks du sykius pralaimėjusios komandos, o geriausiai pasirodžiusios susigrums atkrintamose varžybose.

Paplūdimio tinklinio entuziastai taip pat turės galimybę stebėti parodomąsias varžybas, kuriose susikaus keturios komandos, sudarytos iš žinomų pramogų verslo atstovų bei profesionalių tinklininkų. Publika taip pat galės išbandyti savo jėgas konkursuose, kurių nugalėtojai bus apdovanoti paplūdimio tinklinio atributika.

Renginį vainikuos naktinio turnyro bei parodomųjų varžybų nugalėtojų apdovanojimų ceremonija ir diskoteka.

„Paplūdimio tinklinis tampa vis populiaresnis, o norinčiųjų savo laisvalaikį praleisti aktyviai sportuojant tik daugėja. Tokių renginių dėka norime paskatinti dar daugiau žmonių atrasti šią puikią sporto šaką“, - sakė renginio vienas iniciatorių Augustas Štaras.

Pasak jo, bedrovės dėmesys paplūdimio tinkliniui ir bendradarbiavimas su Lietuvos tinklinio federacija yra ilgalaikis, tad ateityje laukia ir daugiau projektų, skirtų šio sporto plėtrai mūsų šalyje.

„Tinklinio nakties metu žiūrovai galės stebėti geriausių Lietuvos paplūdimio tinklininkų kovas. Tai yra išties puiki galimybė iš arti pamatyti aukšto lygio paplūdimio tinklinį“, - sakė Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas.

Tinklinio naktis prasidės šeštą valandą popiet, o pasibaigs pirmą valandą nakties. Įėjimas į renginį bus nemokamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)