„Po to kai LFF vienašališkai tylomis nusprendė atimti iš FK REO teisę dalyvauti UEFA Regionų taurės varžybose bei atsisakė registruoti naujus FK REO žaidėjus, klubo rėmėjai nusprendė toliau nedalyvauti LFF vykdomose varžybose. Esame įpratę rezultatų siekti futbolo aikštėje, o ne žaidžiant užkulisinius žaidimus.

Kita vertus, kuriant FK REO buvo įdėtos daugelio žmonių pastangos, suburta pajėgi komanda, kovojanti kiekvienose rungtynėse, stiprus trenerių kolektyvas bei grupė sirgalių. Iš III iki A lygos per kelis metus pakilusi komanda sulaukė didelio investuotojų dėmesio, todėl buvo nuspręsta negriauti egzistuojančios struktūros. Naujiesiems FK REO savininkams ir komandai norėtume palinkėti sėkmės ir naujų pergalių“, – sakė atsistatydinantis klubo prezidentas Rimas Turskis.

„Intensyvios derybos dėl investavimo į FK REO vyko pora pastarųjų dienų. Matome klubo perspektyvas – suburta jauna, ambicinga komanda, stiprus trenerių štabas. Visa tai leido FK REO jau debiutiniame sezone įsitvirtinti tarp A lygos vidutiniokų. Susidariusi situacija tik pagreitino mūsų sprendimą“, – sako naujas klubo direktorius Andrius Šamšonas.

Nauji FK REO investuotojai jau artimiausiu metu apsispręs dėl tolesnės klubo ateities.

„Bandysime rasti sprendimą, kaip apginti klubo interesus, todėl sėsime prie derybų stalo su LFF. Jei derybos nepavyktų, turime atsarginį planą, tačiau kol kas apie jį kalbėti dar anksti“, – sako A. Šamšonas.

Penktadienį REO komanda vyksta į Gargždus, kur 18.30 val. miesto stadione žais Lietuvos „A lygos“ rungtynes su vietos „Banga“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)